MOL csapat Autó-Motor Blog

Michelisz Norbi: Az elmúlt hetekben jól esett pihenni, de azért hiányzik a verseny

2013.08.24. 14:30 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

norbi_szlovakia2.jpgMichelisz Norbert jelenleg jól megérdemelt pihenőjét tölti, hiszen a legutóbbi Argentin Nagydíj és a következő Amerikai Nagydíj között több mint egy hónap szünet van. Norbi a legutóbbi versenyen mindkét futamban pontszerző helyen végzett, ennek ellenére nem volt boldog, hiszen szeretett volna dobogóra állni. Ez Dél-Amerikában nem jött össze, de Észak-Amerikában is esélyes a jó szereplésre.

„Jelenleg élvezem a szabadság minden pillanatát. Az elmúlt hetekben sok mindent nem csináltam, tényleg csak pihentem, és a kedvesemmel, Johannával három napot töltöttem Horvátországban” – mondta Norbi az elmúlt hetekről.

Elárulta, emellett Pécsen volt elsősorban, az iskolai beiratkozással járó teendőit intézte, és ezúttal nem kellett sokat a fővárosba utaznia különböző rendezvényekre. A kellemes pihenés és a kikapcsolódás mellett ugyanakkor a versenyzés, a versenypályák légköre nagyon hiányzott neki

„Hiányzott, de ilyenkor mindig hiányzik a verseny, de azt is tudom, néha jó az ilyen időszak. Sokan azt gondolhatják, hogy ilyenkor az autópályán élem ki magam, de el kell árulnom, a civil életben nem vagyok egy száguldozó típus, és az országút egyébként sem adhatja vissza azt az élményt, amit a versenypályán kapok” – mondta Norbi.

A szabadsága alatt alapvetően nincs „megkötve a keze”, azaz bármit csinálhat, de nem vállal be semmi kockázatos, extrém dolgot. Elmondta, a télen ugyan volt síelni, de ott is nagyon figyelt magára, hiszen egy kisebb kéz vagy lábsérülés neki komoly problémát jelentene a versenyzés során.

„Tisztában vagyok vele, hogy önhibámon kívül is történhet valami, de azt is tudom, egy esetleges kihagyás alapból jelentős traumát okozna. A közlekedés során 1-1- előzésnél néha előfordult, amikor kielőzött a szembejövő, hogy láttam nem fog sikerülni neki, de szerencsére van akkora rutinom, hogy megoldjam ezeket a helyzeteket” – mondta Norbi a rá jellemző szerénységgel.

A szabadság alatt természetesen az étkezésére sem kel annyira ügyelnie, ilyenkor kicsit szabadabban garázdálkodhat. „Egész évben figyelek az étkezésre, mert hajlamos vagyok a hízásra. A szabadságom alatt is nagyon sokat edzettem, ami kikapcsolódásnak is jó volt, de kompenzálta a plusz energia bevitelt” – árulta el Norbi, aki mindennapi látogatója volt kedvenc pécsi edzőtermének, és a Mecsekben rendszeresen futott is.

„Sikerült feltöltődnöm, de tudom, hogy az amerikai verseny közeledtével egyre többen lesznek kíváncsiak rám, egyre több megjelenésem lesz, egyre több interjút kell adni. Ennek azonban csak örülök, mert ez azt jelenti, hamarosan ismét verseny van”!

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-auto-motor.blog.hu/api/trackback/id/tr155474095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása