MOL csapat Autó-Motor Blog

Michelisz Norbi volt a MOL Családi Napjának sztárja

2012.06.22. 08:16 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Az elmúlt hétvégén rendezték a MOL Családi Napját a Velencei tó partjánál, Velencén, az Északi Strandon. A színes programok egyik fő attrakciója Michelisz Norbert részvétele volt, aki a kánikulában is hősiesen állta a rajongók rohamát, osztotta az autógrammokat és válaszolt minden kérdésre.

Norbi hatalmas szeretetnek örvend itthon, hiszen leginkább miatta volt telt hát a WTCC idei magyarországi futamáén a Hungaroringen, és nem véletlenül választották meg őt a tavalyi évben az Év legnépszerűbb sportolójának sem.

„Azt látom, hogy egyre nagyobb itthon a rajongótáborom. Pedig ezen a hétvégén nem mi voltunk a fő attrakció, de így is sokan voltak kíváncsiak rám. Persze ebe lehet, hogy az is szerepet játszott, hogy a versenyautóm is kiállították” – mondta szerényen, de félig nevetve Norbi.

Kétszer két órát töltött a rajongók között, de saját bevallása szerint hiába volt nagy az őrület, ő - az elmúlt két hónapban egy szabad hétvégéje sem volt - kifejezetten élvezte a felhajtást.

„Az autóra voltak a legkíváncsiabbak, aztán az autóversenyzőre, és csak legvégül a magánember Michelisz Norbertre. Sokan sokfélét kérdeztek, de mindenkinek örömmel válaszoltam, mert lehet, hogy számomra már sablonkérdés, neki viszont valószínűleg egy új információ, amit megtud rólam” – mondta Norbi, a rendezvényen nagyon sok emberrel tudott beszélgetni.

A legtöbben természetesen a magyarországi futamról, kedvenc pályájáról illetve az autó paramétereiről kérdezték. Norbira a jövő hétvégén is egy verseny vár (nem WTCC futam), majd a brazíliai versenyig további rendezvényeknek, felkéréseknek tesz eleget.

„Brazília után ismét néhány hét szünet következik, ekkor szeretnék pár napra elmenni nyaralni, majd utána folytatódnak az edzések” – mondta az elkövetkezendő hetek programjáról.

Ebben az időszakban az edzésprogram intenzívebb, mint elmondta ez az időszak olyan számára, mint a január, február, hiszen a hosszabb szünetekben elsősorban az edzésekben kell saját szavaival „belehúznia”.

„Ebben a sorozatban nem az állóképesség a legfontosabb, ilyenkor egy speciális szakemberrel a reakció, szem-kéz koordinációs, és az egyensúly-fejlesztő gyakorlatokon van a hangsúly” – avatott be a különleges edzésekbe Norbi.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-auto-motor.blog.hu/api/trackback/id/tr574602896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása