MOL csapat Autó-Motor Blog

Michelisz Norbert: Több a pozitívuma az ismertségnek, mint a kellemetlenség

2013.07.27. 17:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

norbi_monza3.jpgMichelisz Norbert számára a legközelebbi megmérettetés az augusztus elején esedékes Argentin Nagydíj lesz. A túraautó-világbajnokság egyetlen magyar pilótája nyaralni ugyan nem tudott elmenni, de különböző felkéréseknek meghívásoknak eleget tudott tenni.

Ilyen volt többek között a júniusi szépségkirálynő választás zsűrizése is. Norbi elmondta, valószínűleg rengeteg férfi társ irigyelte őt ezért, hiszen nem elég, hogy egyébként is azt csinálhatja, ami a legtöbb férfi álma (versenyzés remek autókkal), de még szép lányokat is nézhetett.

„Nem a nyálcsorgatás miatt mentem oda, hanem mert hívtak. Egyébként is boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek kedvesemmel, Johannával, így nem érdekelnek más nők” – mondta Norbi arról, hogy ami mások számára szórakozás, az neki munka.

„Ez is egy olyan felkérés volt, amit el kellett vállalnom, hiszen a szponzorok kiszolgálása kapcsán fontos, hogy az arcom is ismert legyen, és tudják kihez „kapcsolni” a nevemet, minél szélesebb körben tudják értékesíteni az általam képviselt terméket” – mondta a Zengő Motorsport pilótája.

Norbi elmondta, az elmúlt három évben volt ideje hozzászokni a „felhajtáshoz”, ami a személyét övezi. Ugyanakkor nem kifejezetten munkának fogja fel ezeket a felkéréseket, hiszen kikapcsolódásra is szolgálnak a szponzorok által megszervezett rendezvények.

„Johanna immár negyedik éve a párom, és mostanra már ő is hozzászokott, hogy hiába akarunk elmenni valahova kettesben, még étteremben is előfordul, hogy valaki odajön az asztalunkhoz egy aláírásért vagy egy közös fotóért. Azért is vele képzelem el a jövőt, mert ő is úgy kezeli ezeket a helyzeteket, ahogy kell” – mondta Norbi arról, hogy miért is nem érdekli más nő a kedvesén kívül.

Ugyanakkor elismeri, sokkal több a pozitívuma az ismertségnek, mint a kellemetlenség.

„Azt gondolom, nagyon sokat tud segíteni, ha az ember érzi, hogy a szurkolók mennyire szeretnek. Ha picit vissza tudok adni valamit ebből, mindig szívesen teszem” – mondta a 29 esztendős klasszis, arról, miért is áll mindig a szurkolók rendelkezésére.

Norbi elárulta, az argentin futam után a következő versenye az Egyesült Államokban lesz szeptemberben, és a két verseny közti időszakban szeretne elmenni kedvesével Horvátországba egy rövidebb nyaralásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-auto-motor.blog.hu/api/trackback/id/tr205428292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása