MOL csapat Autó-Motor Blog

Michelisz Norbert: Bármilyen autóval indulok, elérhető a magasabb cél

2013.01.10. 10:11 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

norbiface.jpgMichelisz Norbert roppant sikeres évet zárt tavaly, ennek ellenére az év végéje mégsem a legjobb lett, hiszen összeszedett egy vírust és napokig az ágyat nyomta. Szerencsére ez nem a versenyszezon közben történt, így kipihenhette magát.

„Valamiért év végére mindig összeszedek egy kisebb betegséget, elképzelhető, hogy a kimerültségtől. Ezúttal is belázasodtam, de szerencsére ez nem befolyásolta a karácsonyomat. Az igazság az, hogy a makaói futam után sem volt sok időm pihenni, még december 22-én is élménybeszámolón voltam, így elfáradtam az év végére” – mondta a jelenlegi legsikeresebb magyar autóversenyző.

Ezek után nem meglepő, hogy Norbi az ünnepek alatt végig pihent volt ideje feltöltődni az idei szezonra. “Teljesen nyugodt volt az idei karácsonyunk, a legtöbb időt a kedvesemmel kettesben töltöttük. Szinte végig pihentem, ennek köszönhetően 1-2 kilo fel is jött rám” – mondta nevetve az egyébként vékony versenyző.

Norbi elárulta, többek között egy e-bookot kapott karácsonyra, így most egy darabig senkitől nem kér könyvet, hiszen erre bármilyen könyvet le tud tölteni. Külön előny, hogy a számos utazása során se kell nehéz könyveket magával vinnie, hiszen ezen a könnyű szerkezet elfér akár a Jókai összes.

„A pihenés mellett tudtam az egyetemre is készülni, de még nem tudom ezt a fél évet miként fogom megcsinálni. Természetesen már elkezdtem az edzéseket, ami elsősorban az erőnléti tréninget jelenti, de ezt csak a magam örömére, a komolyabb munka csak január végén következik” – mondta Norbi.

Mivel nem az a fogadkozós típus, az idei évre nem fogadott meg semmit, azt mindenesetre célul tűzte ki maga elé, hogy az idei teljesítményénél szeretne jobbat elérni.

„Még semmi nem biztos, így jelenleg nem tudom megmondani, milyen autóval versenyzek idén. A háttérben alakulnak a tárgyalások és akár már a hétvégére eldőlhet, idén milyen autót vezetek. Sejtésem már van, de biztosat még nem tudok. Egy a biztos, hogy idén is a Zengő Motorsport pilótájaként versenyzek” – mondta titokzatosan Norbi.

Norbi annak ellenére komoly tervekkel várja az idei szezont, hogy jelenleg még nem tudja, milyen autóval indul. Mint elmondta, minden évben magasabbra teszi önmaga számára a mércét, hiszen márkától függetlenül hiba lenne azt kitűzni céljaként, hogy az első 10-ben végezzen.

„A jelenlegi opciók közül bármelyik is lesz a befutó, elérhető a magasabb cél. Az első futamra márciusban kerül sor, jó lenne még előtte tesztelni egyszer, de ha erre nem lesz lehetőség, akkor is felkészülten, komoly tervekkel várom az idei szezont” – mondta Norbi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-auto-motor.blog.hu/api/trackback/id/tr925009290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása